Aug 27, 2014

[Music] Kari Jobe


Kari Brooke Jobe was born on April 6, 1981 in Dallas, Texas.
Quotes: "When the Lord opens a door, walk through it. If He doesn’t, just trust."    "Let the presence of God INVADE you today. It's all about Him...don't get distracted by the stupid things of the enemy. Remember, God wins! :)"
Siapa kah dia? dan mengapa Yuyu posting tentang dia?

Well, I think I'm gonna be her fans... :) Dan aku juga baru tahu kalau agustus 2014 ini Kari bertunangan!!! Kyaaaaa.... I'm happy for her.. :)


Aug 26, 2014

[Lirik Lagu] (You Want To) Make A Memory


Hello again, it’s you and me

Kinda always like it used to be
Sippin’ wine, killing time
Trying to solve life’s mysteries.
How’s your life, it’s been a while
God it’s good to see you smile
I see you reaching for your keys
Looking for a reason not to leave.
If you don’t know if you should stay
If you don’t say what’s on your mind
Baby just breathe there’s no where else tonight we should be-
You wanna make a memory.
I dug up this old photograph
Look at all that hair we had
It’s bittersweet to hear you laugh
Your phone is ringing, I don’t wanna ask.
If you go now, I’ll understand
If you stay, hey, I got a plan
You wanna make a memory
You wanna steal a piece of time
You could sing a melody to me 
And I could write a couple lines
You wanna make a memory.
If you don’t know if you should stay
And you don’t say what’s on your mind
Baby just, breathe there’s no where else tonight we should be-
You wanna make a memory
You wanna steal a piece of time
You could sing a melody to me 
And I could write a couple lines
You wanna make a memory
You wanna make a memory

Aug 25, 2014

Yuyu and Blogger

Well, Hello Tuesday!!

Hari ini tuh sedikit membosankan dari hari biasanya, dikarenaka kerjaan saya hanya menanti! Menanti user.. hahaha



Alhasil, saya iseng browsing-browsing dan kepo-kepo ke blog teman-teman gue. And, hari ini gw juga berhasil dapat blog seorang kenalan di gereja. Sebenarnya kemarin itu sempat baca blog-nya evangelis di gereja, sayangnya isinya hanya satu postingan. Kalau boleh jujur saya kecewa, orang-orang yang bisa menghasilkan tulisan bagus tapi mereka jarang posting.

Nah, kenapa gue buat postingan dengan judul Yuyu dan Blogger?
Karena gue mau curhat!!

Aug 24, 2014

Hari Gembira, 16 Agustus 2014


Merdeka!!!!!

Ini adalah event hari gembira pertama yang aku ikuti semenjak jadi guru sekolah minggu (GSM). Event ini adalah event tahunan yang merayakan kenaikan kelas anak-anak sekolah minggu (SM). Nah, tahun ini event ini mengusung thema "Lebih dari Pemenang". Yang mana setiap kali dengar thema ini, pasti yang mampir di otakku adalah lagu, 'kita lebih dari pemenang.. ' :)

Nah, postingan kali ini saya hanya bercerita sebagian kecil dari event ini, karena kisah ini diambil dari foto-foto yang diambil dengan kamera baru saya :)

Event ini dijadwalkan mulai pukul 14.00, tapi saya sudah ada di lantai 12 Plasa Semanggi sejak pukul 08.00, dan mulai lah acara merapikan dekorasi yang belum komplit. :)

Aug 23, 2014

[Career Group] Faith-full witness in the secular city


So Sabtu kemaren, tepatnya 23 Agustus lalu ada acara seminar di gereja dengan thema "Faith-full witness in the secular city" dengan pembicara Pdt. Drs. Yonky Karman, PhD.

MC di acara ini adalah: 
Ls. Nathan
Dan penerima tamunya adalah...
Abang Alboin, None Yuyu (Me), Abang Satra, None Nova.

Aug 7, 2014

When You Love Someone

I love you but it's not so easy to make you here with me
I wanna touch and hold you forever
But you're still in my dream
And I can't stand to wait ‘till nite is coming to my life
But I still have a time to break a silence
When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don't ever let it go
Or you will lose your chance
To make your dreams come true...
I used to hide and watch you from a distance and i knew you realized
I was looking for a time to get closer at least to say... “hello”
And I can't stand to wait your love is coming to my life
When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don't ever let it go
Or you will loose your chance
To make your dreams come true...
And I never thought that I'm so strong
I stuck on you and wait so long
But when love comes it can't be wrong
Don't ever give up just try and try to get what you want
Cause love will find the way....
When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don't ever let it go
Or you will loose your chance
To make your dreams come true...
 

Aug 2, 2014

[1 Agustus 2014] Ulang Tahun Opung Wanti Cantik


Soooo... demi si ibu Wanted, si mayoret angkatan XI, kami rela menempuh perjalanan Jakarta-Bogor sambil berdiri, dan pake acara HP aku nyaris hilang demi si cake ini.. hahahaha

Tapi semua terbayarkan dengan melihat muka terkejut si Wanti ketika membukakan pintu rumah.. hahhaha..